In 1996 pionierden we met het zoeken en leveren van moeilijk verkrijgbare geneesmiddelen. Al snel is Orly uitgegroeid tot de onbetwiste specialist in de Benelux. Door onze service continu te optimaliseren, willen we deze leidende rol blijvend vervullen.

 

Wij zien dat leveringsproblemen blijven toenemen in Europa. Steeds vaker moet een apotheker “nee” verkopen aan een patiënt, terwijl het geneesmiddel lokaal gewoon is geregistreerd. Ook komt het steeds vaker voor dat een noodzakelijk geneesmiddel simpelweg niet beschikbaar is, omdat het land te klein is om de registratie terug te verdienen. Dit probleem lossen we op door het betreffende of een vergelijkbaar product uit het buitenland te halen.

 

Elk geregistreerd geneesmiddel zou in principe voor iedere patiënt toegankelijk moeten zijn. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om niet alleen naar deze producten te zoeken, maar ook om de transparantie en toegankelijkheid hiervan te verbeteren. Patiënten kunnen de betrokken specialist of apotheker dan ook gerust wijzen op de extra mogelijkheden die Orly Pharma biedt.

Orly werkt samen met een netwerk van partners

Wij geloven dat we altijd kunnen verbeteren. Dat houdt ons scherp. Daarom werkt Orly Pharma nauw samen met de industrie, apothekers, artsen en de overheid. Wij willen dicht op de ontwikkeling zitten zodat wij apothekers maximaal van dienst kunnen zijn.

 

Momenteel hebben wij al partnerships met partijen binnen en buiten Europa. Door de lijnen korter te maken, kunnen we sneller anticiperen op tekorten en aankomende leveringsproblemen. Dit model verdient het om wereldwijd te worden doorgevoerd.

Orly gaat verder, sinds 1996

Orly pharma is ontstaan eind jaren negentig van de vorige eeuw vanuit de behoefte om patiënten in nood verder te kunnen helpen. Patiënten uit Duitsland kwamen naar de Stadsapotheek voor de Nederlandse producten. Maar niet lang daarna werd duidelijk dat er ook belangstelling was voor Duitse producten in Nederland. Dit heeft er toe gebracht dat in begin van deze eeuw werd besloten om een GDP groothandel te starten. Deze groothandel, IP Pharmacy werd gevestigd in Duitsland (Nettetal). Niet lang daarna zag ook de Nederlandse tak het licht. In 2015 is besloten om alle activiteiten te bundelen onder de noemer Orly Pharma. Een organisatie met een meer internationaal karakter.

Het Orly team

Bij Orly werken op dit moment ongeveer 25 mensen op 2 locaties. Ons team heeft kennis van zaken en is oprecht gemotiveerd. Werkt u bij Orly, dan gaat u elke dag tot het uiterste. Simpelweg omdat u nooit vergeet dat achter elke aanvraag een patiënt zit. Heeft u zelf ook deze instelling en wilt u ons team komen versterken neem dan contact met ons op.

Neem contact op