Ik wil een order plaatsen

Ga direct naar My Orly, de online groothandel, en plaats uw bestelling.

Ik heb een vraag

Direct informatie opvragen over beschikbaarheid, prijs, levertijd.

Ik wil klant worden

Om te bestellen in My Orly, onze online groothandel, moet u eerst klant worden.

Welkom bij My Orly. Start nu. Bestel direct. 24/7

 

Niet ieder geneesmiddel is even makkelijk te verkrijgen.

Dankzij een jarenlang commitment put Orly nu uit het grootst denkbare bestand van moeilijk verkrijgbare medicijnen. Dit bestand is nu op de meest snelle manier voor u toegankelijk gemaakt via onze digitale groothandel. Maak een account aan op My Orly en plaats uw bestelling. Een kleine moeite die van grote waarde kan zijn voor de kwaliteit van leven van uw patiënt en de mensen daaromheen.

Orly gaat verder

 

­­Sinds 1996 zoeken we zowel reactief als proactief naar moeilijk verkrijgbare medicijnen. Daarbij kijken wij verder dan Nederland, en als het moet verder dan Europa. De wereld is ons werkterrein. Dankzij ons jarenlang commitment beschikken we over een uitgebreid internationaal netwerk van leveranciers van moeilijk verkrijgbare medicijnen. Maar ook onze medewerkers gaan verder. Waar reguliere groothandels stoppen, leveren wij ongeëvenaard flexibel, betrouwbaar en snel. Wij doen er echt álles aan om te proberen een oplossing voor u te vinden.

Want wij vergeten nooit dat achter elke aanvraag een patiënt zit.

Uitsluitend voor apothekers en groothandels

Het is ons bij wet verboden om particulieren te informeren of producten aan hen te leveren. Dat vinden we een goede zaak omdat de specialist en apotheker uiteindelijk een veel beter scope op de situatie hebben. Is een geneesmiddel niet (meer) beschikbaar? Bespreek het met je arts of apotheker en wijs ‘m op het alternatief van Orly.

For-Who-Illustratie-2

Onze diensten

Icons_Orly-1

Shortages & named patient supply

Steeds vaker merken we dat bestaande locale geneesmiddelen onvoldoende beschikbaar zijn. Ook kan een patiënt baat hebben bij een relatief nieuw geneesmiddel dat nog maar in een enkel land is geregistreerd. Maak gebruik van de service van Orly Pharma. Met ons uitgebreide netwerk bieden wij snel en veilig een alternatief voor uw patiënt.

Icons_Orly-2

Early Access Programs

Bij Early acces programs (EAP) staat een enkele patiënt centraal die niet kan worden geholpen met een geregistreerd medicijn. Via dit programma wordt in overleg met de fabricant en plaatselijke overheid besloten dat een patiënt een geneesmiddel krijgt, dat nog nergens in de wereld is geregistreerd.

Icons_Orly-3

General sales

Orly levert niet alleen aan de apotheker maar ook aan u als groothandel. Via onze wereldwijde contacten sourcen wij geneesmiddelen tegen zeer goede voorwaarden. Neem gerust contact op met ons sales team.